S
Shanna1980
Gast
Mede BBQ-fanaten ("Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen"
),
Aan mij de beurt mij netjes voor te stellen aan jullie allemaal.
Mijn naam is Shanna, en sinds een paar jaar fanatiek bezig met BBQ'en.
Worstjes, sat? en hamburgers zijn natuurlijk lekker maar ik mag inmiddels graag (warm) roken en ook complete maaltijden maken op de BBQ.
Low & Slow vind ik ook erg leuk (en lekker).
Ik ben in bezit van een Cobb Premier met alle mogelijke toevoegingen die je maar kan wensen.
Na verloop van tijd wilde ik graag een groter oppervlak en de mogelijkheid om d.m.v. het regelen van luchttoevoerluchttoevoer beter de temperatuur te kunnen be?nvloedden. De Cobb is immers een BBQ welke erg geschikt is om op tafel te zetten met een deksel maar geen ventilatie-roosters.
Op mijn wensenlijstje stond al een tijdje een houtskool BBQ en vorige week vrijdag wist mijn man mij te verassen met een Weber Master Touch GBS 57 cm.
In ??n woord ge-wel-dig! Ik was (en ben nog steeds) zo blij als een kind.
Aangezien ik op de Cobb erg veel gerookt heb, ben ik nu aan het onderzoeken hoe dit werkt op de Weber en dan ook met name in relatie tot het koud roken.
Ik heb gezien dat hier meer dan genoeg informatie te vinden is waar ik dankbaar gebruik van ga maken.
Mijn volgende item op mijn BBQ-wish-list is het (zelf) maken van een mooie tafel waar de Weber in kan hangen. Ook hier heb ik al erg veel over kunnen lezen.
Groetjes,
Shanna.

Aan mij de beurt mij netjes voor te stellen aan jullie allemaal.
Mijn naam is Shanna, en sinds een paar jaar fanatiek bezig met BBQ'en.
Worstjes, sat? en hamburgers zijn natuurlijk lekker maar ik mag inmiddels graag (warm) roken en ook complete maaltijden maken op de BBQ.
Low & Slow vind ik ook erg leuk (en lekker).
Ik ben in bezit van een Cobb Premier met alle mogelijke toevoegingen die je maar kan wensen.
Na verloop van tijd wilde ik graag een groter oppervlak en de mogelijkheid om d.m.v. het regelen van luchttoevoerluchttoevoer beter de temperatuur te kunnen be?nvloedden. De Cobb is immers een BBQ welke erg geschikt is om op tafel te zetten met een deksel maar geen ventilatie-roosters.
Op mijn wensenlijstje stond al een tijdje een houtskool BBQ en vorige week vrijdag wist mijn man mij te verassen met een Weber Master Touch GBS 57 cm.
In ??n woord ge-wel-dig! Ik was (en ben nog steeds) zo blij als een kind.
Aangezien ik op de Cobb erg veel gerookt heb, ben ik nu aan het onderzoeken hoe dit werkt op de Weber en dan ook met name in relatie tot het koud roken.
Ik heb gezien dat hier meer dan genoeg informatie te vinden is waar ik dankbaar gebruik van ga maken.
Mijn volgende item op mijn BBQ-wish-list is het (zelf) maken van een mooie tafel waar de Weber in kan hangen. Ook hier heb ik al erg veel over kunnen lezen.
Groetjes,
Shanna.