BasBQ
Beef en Steak

4 kilo VIPs

Very Important Pigs Bert.
 
Ziet er smakelijk uit hoor. Ben benieuwd hoe je vrienden en jijzelf reageren als dit op hun bordje ligt :)
Ennuh, graag nog meer foto's van de bereiding
 
succes!
 
Sorry, photos komen er aan zit nog even met visite hier.

@bertm =meer een geintje.
 
Zo tussentijdse update met de beloofde Fauteau's:

Grillaz in the mist:

IMG_4103_zps9d89dbd0.jpg


De mist is veroorzaakt door een stelletje pyromane appelsnippers. Mijn blokjes waren op dus ik heb door de hele mand snippers verstopt.

IMG_4102_zps56c03017.jpg


Tijd/temp:

9.30 Pit: 90 Food: 8
10.30 Pit: 115 Food: 30
11.30 Pit: 121 Food: 51
12.30 Pit: 120 Food: 57
13.30 Pit: 121 Food: 65
14.30 Pit: 118 Food: 70 Glaze op de ene en de andere gemopt

De Bark:

IMG_4110_zps113ace3e.jpg


Na de glaze/mop

IMG_4111_zps0e5edb4f.jpg


IMG_4112_zpsef3e8f9d.jpg
 
Het water loopt me in de mond! Het moet heerlijk ruiken in de tuin!
 
16.30 Pit: 121 Food: 72 Tijd om in te pakken:

IMG_4118_zpsdbd6e2b1.jpg


IMG_4119_zps44f868fe.jpg


Ondertussen ook Dominika's recept voor coleslaw gemaakt. Het is alleen ff niet gebeurd.....

 
"Grillaz in the mist"
LOL!! =D>
 
ziet er goed uit amigo!

Ben benieuwd naar de smaken, maar dat gaan we morgen onder het genot van een lekker biertje eens even testen..
Ik ga zometeen starten met de snacks vooraf:  de classic moinkballs a la redfox..:)
 
Ik houd rekening met een zoete en een pittige variant Paul. De zoetere is de wedstrijd variant met Southern Succor en een glaze plus eindsaus van Killerhogs. De andere een Magic Dust ( meer spice) een spicy mop sauce en de Hill Country eindsaus.

 
Sorry Structor :). Wat heb jij er op?
 
Ik laat me verassen.. ;-)
 
Ik denk dat Geert dat wel een eer vindt..... ;-)
 
hoi Noskos..

Had met geert gesproken op de bbq society cook off, en hij had me het een en ander doorgemaild.. dus vandaar mijn benaming..
 
Er is maar ??n classic MOINK Ball....
 
Terug
Bovenaan Onderaan