Ik heb 3 verschilende smaken bacon's gemaakt.
De standaard bacon.
De Maple bacon.
En de Savory bacon.
Het zijn 3 stukken van ieder 1,5kg
Ingepakt in de koeling.
Spoelen en drogen.
Op de WSM voor 3 uurtjes op 105c
En het eindresultaat
Ze waren weer super gelukt.
De standaard bacon.
De Maple bacon.
En de Savory bacon.
Het zijn 3 stukken van ieder 1,5kg
![Bacon3008.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3008.jpg)
![Bacon3009.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3009.jpg)
Ingepakt in de koeling.
![Bacon3010.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3010.jpg)
Spoelen en drogen.
![Bacon3012.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3012.jpg)
Op de WSM voor 3 uurtjes op 105c
![Bacon3013.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3013.jpg)
En het eindresultaat
![Bacon3014.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3014.jpg)
![Bacon3015.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3015.jpg)
![Bacon3016.jpg](http://i1080.photobucket.com/albums/j334/rooijen34/3%20x%20Bacon/Bacon3016.jpg)
Ze waren weer super gelukt.