- Berichten
- 1.525
als ik (in de toekomst)een drie gangen menu op de Q wil maken moet ik dan rekening houden met de warmte van de kolen aangezien elk gerecht z'n eigen temp nodig heeft.
zou ik dan steeds de kolen bij moeten vullen?
het menu is zoals ik het nu voor ogen heb als volgt:
als voorgerecht:
diverse lekkernijen van de BBQ zoals
Gevulde champignons met roomkaas omwikkeld met bacon
MOINK-balls
Kleine ribbetjes
dan als hoofdgerecht:
gegrilde kalfs rib eye met chimmi-churrie (ik hoop dat dat de juiste spelling is) :-\
hasselback potatoes, witlof en coleslaw
als nagerecht:
tarte-tatin van appel en peer met kaneelijs
ik zit ook wel een beetje met de tijden die elk afzonderlijk gerecht nodig heeft maar dat komt denk ik wel goed
eventuele andere suggesties zijn van harte welkom en ik zie jullie reactie's met graagte tegemoet
zou ik dan steeds de kolen bij moeten vullen?
het menu is zoals ik het nu voor ogen heb als volgt:
als voorgerecht:
diverse lekkernijen van de BBQ zoals
Gevulde champignons met roomkaas omwikkeld met bacon
MOINK-balls
Kleine ribbetjes
dan als hoofdgerecht:
gegrilde kalfs rib eye met chimmi-churrie (ik hoop dat dat de juiste spelling is) :-\
hasselback potatoes, witlof en coleslaw
als nagerecht:
tarte-tatin van appel en peer met kaneelijs
ik zit ook wel een beetje met de tijden die elk afzonderlijk gerecht nodig heeft maar dat komt denk ik wel goed
eventuele andere suggesties zijn van harte welkom en ik zie jullie reactie's met graagte tegemoet