Job7777
Sprokkelaar
- Berichten
- 43
Gents!
Omdat ik vaker zin heb in lekkere ribs dan dat ik de tijd er voor heb om de drie stappen te doorlopen had ik het volgende bedacht:
stap 1 en 2 voer ik gewoon uit volgens recept om de ribs vervolgens te vacumeren en weer in te vriezen.
Vervolgens kan ik als gewenst een ribbetje pakken, aflakken en een uurtje later op m'n bord hebben.
Ik weet alleen niet wat het invriezen doet met de structuur en smaak.
Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?
Is dit een goed idee of is het gedoemd te mislukken?
Enig probleem wat ik nu voorzie zijn de sappen die vrij komen/in de weg zitten met vacumeren.
Ik hoor het graag!
Omdat ik vaker zin heb in lekkere ribs dan dat ik de tijd er voor heb om de drie stappen te doorlopen had ik het volgende bedacht:
stap 1 en 2 voer ik gewoon uit volgens recept om de ribs vervolgens te vacumeren en weer in te vriezen.
Vervolgens kan ik als gewenst een ribbetje pakken, aflakken en een uurtje later op m'n bord hebben.
Ik weet alleen niet wat het invriezen doet met de structuur en smaak.
Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?
Is dit een goed idee of is het gedoemd te mislukken?
Enig probleem wat ik nu voorzie zijn de sappen die vrij komen/in de weg zitten met vacumeren.
Ik hoor het graag!