- Berichten
- 187
Bloedheet, alles plakt, bewegen vergt het uiterste.....tijd voor Low en slow 
Wat mooie Spareribs gehaald. Vliesje eraf gehaald en flink in de rub gezet.
Klaar om 3 uurtjes op 120 graden het eerste stadium in te gaan. En ik tijd om 3 uur niets te doen (behalve de koelkast bezoeken)
Na fase 1 is fase twee 2 aan de beurt. Even lekker warm toedekken die jongens. Met wat roomboter, agavesiroop en bastardsuiker mogen ze in hun zilveren jas terug voor zo'n 60 minuutjes. Normaal zou dat 2 uur moeten zijn maar ik hou van wat structuur in het vlees dus 1 uurtje is genoeg voor mij.
Dan naar fase 3....even droog bakken en lakken van de ribs. Hier ging het laatste uurtje inzitten.
Met wat zelfgemaakte coleslaw en een rum cola was het na een relaxte sessie heerlijk genieten

Wat mooie Spareribs gehaald. Vliesje eraf gehaald en flink in de rub gezet.
Klaar om 3 uurtjes op 120 graden het eerste stadium in te gaan. En ik tijd om 3 uur niets te doen (behalve de koelkast bezoeken)
Na fase 1 is fase twee 2 aan de beurt. Even lekker warm toedekken die jongens. Met wat roomboter, agavesiroop en bastardsuiker mogen ze in hun zilveren jas terug voor zo'n 60 minuutjes. Normaal zou dat 2 uur moeten zijn maar ik hou van wat structuur in het vlees dus 1 uurtje is genoeg voor mij.
Dan naar fase 3....even droog bakken en lakken van de ribs. Hier ging het laatste uurtje inzitten.
Met wat zelfgemaakte coleslaw en een rum cola was het na een relaxte sessie heerlijk genieten

Laatst bewerkt: