BasBQ
Beef en Steak

3-2-1 Spareribs!

WilfredK

Vuurmaker
 
Berichten
56
Bloedheet, alles plakt, bewegen vergt het uiterste.....tijd voor Low en slow :)

Wat mooie Spareribs gehaald. Vliesje eraf gehaald en flink in de rub gezet.
Klaar om 3 uurtjes op 120 graden het eerste stadium in te gaan. En ik tijd om 3 uur niets te doen (behalve de koelkast bezoeken)

Na fase 1 is fase twee 2 aan de beurt. Even lekker warm toedekken die jongens. Met wat roomboter, agavesiroop en bastardsuiker mogen ze in hun zilveren jas terug voor zo'n 60 minuutjes. Normaal zou dat 2 uur moeten zijn maar ik hou van wat structuur in het vlees dus 1 uurtje is genoeg voor mij.

Dan naar fase 3....even droog bakken en lakken van de ribs. Hier ging het laatste uurtje inzitten.

Met wat zelfgemaakte coleslaw en een rum cola was het na een relaxte sessie heerlijk genieten :)

117173187_3111428115641189_6668551652864661473_o.jpg


20200808_190416.jpg


117385318_3111428278974506_5741047678306288679_o.jpg


117184307_3111428482307819_5411808396272850088_o.jpg


20200808_190302.jpg


117532536_3111571965626804_6996258427254014426_n.jpg


117356829_3111428832307784_3485967489232645596_o.jpg


117166811_3111429022307765_5944389755414725749_o.jpg


117642912_3111497498967584_4119793591706894041_o.jpg
 
Laatst bewerkt:

Dobey

Kooltjesharker
 
 
Berichten
219
Ziet er goed uit. Vind de combo van roomboter, agavesiroop en bastard suiker wel een leuke toevoeging
 

Ridevi71

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.790
die zien er verrekte goed uit zeg.
lekker een beetje knabbelen, slokkie drinken en vooral rustig aan doen.
dat moet genieten geweest zijn
 

@rno

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.882
Ik heb niets met deze temperaturen maar met wat op de laatste foto staat zou ik mij wel kunnen redden
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
2.770
Mooie foto's en heerlijke ribben.
Water loopt me in de mond.
 
Bovenaan Onderaan