- Berichten
- 102
Ok, ik zal ff kort vertellen hoe ik het ongeveer heb gedaan..
Met een milde basis rub heb ik de ribs 3 uurtjes naakt op de UDS gerookt op 115 graden, daarna ingepakt in alu-folie met honing, suiker en limoensap (een krappe 2 uur) En daarna nog een uurtje naakt op de q waarvan het laatste kwartier ingesmeerd met cranberry chutney die ik van iemand heb gekregen..
Geduld loont! DEMMMMM wat was dat lekker !!!!
Groet Knakker
Met een milde basis rub heb ik de ribs 3 uurtjes naakt op de UDS gerookt op 115 graden, daarna ingepakt in alu-folie met honing, suiker en limoensap (een krappe 2 uur) En daarna nog een uurtje naakt op de q waarvan het laatste kwartier ingesmeerd met cranberry chutney die ik van iemand heb gekregen..





Geduld loont! DEMMMMM wat was dat lekker !!!!
Groet Knakker