BasBQ
Beef en Steak

3-2-1 RIBS

 

knakker123

Vuurmaker
Berichten
75
Ok, ik zal ff kort vertellen hoe ik het ongeveer heb gedaan..

Met een milde basis rub heb ik de ribs 3 uurtjes naakt op de UDS gerookt op 115 graden, daarna ingepakt in alu-folie met honing, suiker en limoensap (een krappe 2 uur) En daarna nog een uurtje naakt op de q waarvan het laatste kwartier ingesmeerd met cranberry chutney die ik van iemand heb gekregen..

20140503_132500.jpg

20140503_133739.jpg

20140503_140308.jpg

20140503_181422.jpg

20140503_191059.jpg


Geduld loont! DEMMMMM wat was dat lekker !!!!

Groet Knakker
 
En dat ziet er dan ook heel erg smakelijk uit!
 
Nice run...
 
Ik krijg me toch trek in ribs....
 
Nice rib's en een mooi verzameling Q's!!
 
Lekker en wat een leuke set up!
 
Terug
Bovenaan Onderaan