- Berichten
- 88
Vandaag was het een prachtige dag om in de tuin te schoffelen, en ondertussen de Q in de gaten te houden. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik had al eens eerder ribbetjes gemaakt, maar dat was vooral om te leren de temperatuur in mijn Weber onder controle te houden.
Nu die hindernis genomen was, heb ik de 3,2,1 methode geprobeerd, indirect boven een kolen-snake. Omdat het relatief kleine ribs waren heb ik gekozen voor 3, 1,5 en 1 uur.
In de standaard rub van Noskos:
Na 3 uur in de folie met een scheutje Coca Cola:
Het vlees valt er al bijna vanaf; nog een uurtje aanbakken:
En de breek-test; geslaagd!
Nu die hindernis genomen was, heb ik de 3,2,1 methode geprobeerd, indirect boven een kolen-snake. Omdat het relatief kleine ribs waren heb ik gekozen voor 3, 1,5 en 1 uur.
In de standaard rub van Noskos:

Na 3 uur in de folie met een scheutje Coca Cola:

Het vlees valt er al bijna vanaf; nog een uurtje aanbakken:

En de breek-test; geslaagd!
