4 weken geleden 5kg ribs gekocht bij de Makro (frozen) om bij zin wat ribs te maken, 2 weken geleden al een test gedaan maar na 2-1-1 was ik niet tevreden, ik houd ervan dat het vlees ineens los komt van het bot, wel met een bite. Maar vandaag een rematch dus om 12:30 lagen de gerubte ribs op de Grill Guru bij 100 graden. Nu wel eerst 3 uur aangehouden en daarna ingepakt met boter, bruine suiker en appelsap. Toen 1:45min op 100/120 graden gehouden, viel me mee ondanks de wind. Daarna met kunst en vliegwerk heel gehouden en nog een uurtje naked op de Q. Aflakken na 30 minuten en ze waren klaar. Gewoon een gemengde salade gemaakt en supercrunch ovenfrites erbij.
Ik was blij met het resultaat, mals van het bot en supervee smaak, het beetje appel rookhout zag ik mooi terug in de kleur en smaak. Missie geslaagd.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik was blij met het resultaat, mals van het bot en supervee smaak, het beetje appel rookhout zag ik mooi terug in de kleur en smaak. Missie geslaagd.








Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk