- Berichten
- 836
Even de ribs van vuur en rook geprobeerd
Nachtje in de rub
Bbq klaar gemaakt met de minion methode voor het eerst ging perfect 1 klein kolen mandje vol ecobrassa daar op een paar gloeiende toch 4 uur rond de 105 gr gehouden daarna zakte het wat maar dat was met een paar verse briketten opgelost
dit was na drie uur toen ingepakt met een lepel appelsap
Uurtje terug op de Q
en nog een uurtje zo op de bbq en na een half uur afgelakt
Werd weer goed ontvangen hier lekkere bite
Ietwat droog waar kan dit aan liggen ?
Verder geslaagde run met de manier van spareribs maken en de minion methode !!
Nachtje in de rub

Bbq klaar gemaakt met de minion methode voor het eerst ging perfect 1 klein kolen mandje vol ecobrassa daar op een paar gloeiende toch 4 uur rond de 105 gr gehouden daarna zakte het wat maar dat was met een paar verse briketten opgelost

Uurtje terug op de Q


Werd weer goed ontvangen hier lekkere bite
Ietwat droog waar kan dit aan liggen ?
Verder geslaagde run met de manier van spareribs maken en de minion methode !!