- Berichten
- 217
Vandeweek een hammetje gemaakt met een Jack Daniels BBQ saus, had daar nogal wat van over en denk laat ik eens gek doen, ik ga ribbetjes maken.
Had bij dezelfde slager babyback ribs meegenomen, wilde niet gelijk beginnen met een hele doos.
Moest toch thuis blijven voor de cv monteur voor een periodieke keurig. De bbq aan voor low-n-slow, als rookhout voor kers gekozen deze keer.
De BBQ was redelijk snel op de gewenste 107 graden en bleef in het begin redelijk stabiel, na anderhalf uur van de eerste periode liep de temperatuur op tot zo'n 126 graden en lukte me niet om deze goed naar beneden te krijgen.
Eind resultaat iets aan de (te) donkere kant, maar wel de gaarheid en bite die ik wens.
De saus
http://allrecipes.com/recipe/smokin-jack-bbq-sauce/
Had bij dezelfde slager babyback ribs meegenomen, wilde niet gelijk beginnen met een hele doos.
Moest toch thuis blijven voor de cv monteur voor een periodieke keurig. De bbq aan voor low-n-slow, als rookhout voor kers gekozen deze keer.
De BBQ was redelijk snel op de gewenste 107 graden en bleef in het begin redelijk stabiel, na anderhalf uur van de eerste periode liep de temperatuur op tot zo'n 126 graden en lukte me niet om deze goed naar beneden te krijgen.






Eind resultaat iets aan de (te) donkere kant, maar wel de gaarheid en bite die ik wens.
De saus
http://allrecipes.com/recipe/smokin-jack-bbq-sauce/