BasBQ
Beef en Steak

2x Pulled Pork

 
 

iBobnl

Kooltjesharker
Berichten
219
En dan toch maar weer eens een Pulled Pork maken.

Ik heb er voor gekozen om mijn Procureur in 2 stukken te verdelen, 1/5 en 4/5. Om 2 verschillende rubs te proberen.
Op het kleine  stuk zit Blues Hog en op het grote stuk mijn eigen basisrub (ooit begonnen met de basisrub van Dennis en hier te vinden http://www.bbq-nl.com/2009/02/basis-barbecue-rub.html).

Hieronder de foto's:
Foto 1 de ingredi?nten.
121020-pulledpork-01.jpg


Foto 2 gerubbed en ingepakt.
121020-pulledpork-02.jpg


Foto 3 De Apple Bourbon Sauce, ook via Bbq-nl.
121020-pulledpork-03.jpg


Deze saus gaat morgen op de broodjes Pulled Pork er bij.
Het menu wordt compleet gemaakt met een Koolsla.

Morgen meer beelden.
 
Hey Bob gaat voor zijn knorretje :D
 
lekker hoor, ik ga het allemaal volgen morgen, de voorbereidingen zijn al goed
 
Even wat extra info: de procureur gaat op een OTP47, daar ik helaas geen WSM of GroenEi ter beschikking heb.
 
Ben benieuwd naar het resultaat! Toi toi toi
 
Vanmorgen om rond de klok van 6 de procureur op de OTP47 gelegd.

u7ada5ud.jpg


Rond 9 de temp van het vlees ca 55.
12:15 temp vlees 67.
 
kun je ook je dome temperatuur mooi stabiel houden?
spannend he
 
Leo zei:
kun je ook je dome temperatuur mooi stabiel houden?
spannend he

Heb hier helaas geen temperatuur voor. Maar ik het idee dat het niet helemaal stabiel was. Het gevoel dat de temp wegzakte. Ik heb de temp iets opgevoerd en deze lijkt nu weer stabiel.

Voor de volgende keer in ieder geval een 2e thermometer.
 
ja, die heb je echt wel nodig, zeker de eerste keren, dan weet je hoe warm het in je bbq is
 
Rond de klok van 16:00 een kerntemperatuur bereikt van 88. Daarna in een aluminium jasje nog tot 17:15 uur. Nu ... rusten.

jy3yjyna.jpg


qajy9apu.jpg


En dan straks: pullen!!
 
Het eerste (kleine) stukje procureur met Blues Hog rub is gepulled en ... smaakt voortreffelijk.

ha6avyre.jpg


ygezumyr.jpg


Zo volgt nog meer!
 
Eet smakelijk voor straks, ziet er erg lekker uit :D
 
En deel 2.

Het grote stuk procureur in mijn basisrub.

8ema6yty.jpg


e8e5epy3.jpg


En dan nu op een Turks broodje met Apple Bourbon BBQ Sauce en Cawlslaw on The Side.

bytu3yve.jpg


e7evumen.jpg


En ... ja het smaakt heerlijk allemaal!

Geniet van de foto's.
 
Netjes Bob, gefeliciteerd met je knorretje!
 
Dankje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan