- Berichten
- 7.146
Vanavond twee (nieuwe) worstjes van Home Made mogen proberen: de Pure kielbassa Kansas Style en runder Turnpike Hot Texas Style.
Hierbij rode ui, zuurkool en een lente-uitje in bier gestoofd.
De rode ui gefruit in wat boter en gekruid met peper en zout. Daarbij de uitgelekte en afgespoelde zuurkool en het lente-uitje. Half flesje premium pilsener erbij gegoten, tot de kool net niet onder staat.
De worstjes, links de runder- en rechts de varkensworst:

Gezellig met z'n allen indirect bij 140gr met een paar Whiskey-snippers op de kolen:

Na een half uur:


En alles bij elkaar op een broodje:


2 lekkere worstjes, de Pure kielbassa heeft wat weg van de Jalapeno-Cheddar, maar dan zonder de jalapeno en cheddar
De runderworst is heerlijk gekruid en doet mij denken aan Zuid-Afrikaanse Boerewors.
Lekker gegeten!
Hierbij rode ui, zuurkool en een lente-uitje in bier gestoofd.
De rode ui gefruit in wat boter en gekruid met peper en zout. Daarbij de uitgelekte en afgespoelde zuurkool en het lente-uitje. Half flesje premium pilsener erbij gegoten, tot de kool net niet onder staat.
De worstjes, links de runder- en rechts de varkensworst:

Gezellig met z'n allen indirect bij 140gr met een paar Whiskey-snippers op de kolen:

Na een half uur:


En alles bij elkaar op een broodje:


2 lekkere worstjes, de Pure kielbassa heeft wat weg van de Jalapeno-Cheddar, maar dan zonder de jalapeno en cheddar

De runderworst is heerlijk gekruid en doet mij denken aan Zuid-Afrikaanse Boerewors.
Lekker gegeten!