- Berichten
- 244
Een maandje terug mijn eerste Pulled Pork gemaakt. Vandaag staat de tweede op het programma. Leermomenten van de vorige keer:
- Meer rook in de eerste drie uur (je proefde de rook nauwelijks terug in het gepullde)
- Betere (langer brandende) briketten
We zijn inmiddels gestart met 7 brandende vuur&rook-dammers. Tikkeltje te weinig, dus het geduld wordt op de proef gesteld. Als goedmaker alvast foto's van begin en het halffabricaat:
		
		
	
	
		 
	
		 
	
Ik hou jullie gedurende de dag op de hoogte. E.t.a. : 17:30u
	
		
			
		
		
	
				
			- Meer rook in de eerste drie uur (je proefde de rook nauwelijks terug in het gepullde)
- Betere (langer brandende) briketten
We zijn inmiddels gestart met 7 brandende vuur&rook-dammers. Tikkeltje te weinig, dus het geduld wordt op de proef gesteld. Als goedmaker alvast foto's van begin en het halffabricaat:
 
	 
	Ik hou jullie gedurende de dag op de hoogte. E.t.a. : 17:30u
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		
 
	 
 
		
 
 
		