Gisteren de visite op de verjaardag van mijn dochter mogen verblijden met een broodje pulled pork. Ik heb voor de veiligheid het recept van Noskos nog een keer gebruikt. Dit recept was me de eerste keer erg goed bevallen.
In tegenstelling tot de eerste keer heb de procureur nu wel geinjecteerd (leuk werkje trouwens
)

Na het injecteren insmeren met de rub:

Zaterdagochtend de bbq aangestoken en na een goed half uur het vlees erop. Na 5 uur had ik een kerntemperatuur van 69 graden en insmeren met de glaze:

En toen begon het lange wachten. De eerste keer pp had ik "the zone" niet echt kunnen ontdekken, die run verliep een stuk sneller. Maar dat was nu wel anders. Van de 69 graden liep hij terug naar 67. Welkom in "the zone"............................. Uiteindelijk ingepakt en verder weer rustig laten doorgaren.
Het eindresultaat met de saus was weer geweldig. Ik weet niet of het door het injecteren komt, maar wat was deze sappig!

In tegenstelling tot de eerste keer heb de procureur nu wel geinjecteerd (leuk werkje trouwens


Na het injecteren insmeren met de rub:

Zaterdagochtend de bbq aangestoken en na een goed half uur het vlees erop. Na 5 uur had ik een kerntemperatuur van 69 graden en insmeren met de glaze:

En toen begon het lange wachten. De eerste keer pp had ik "the zone" niet echt kunnen ontdekken, die run verliep een stuk sneller. Maar dat was nu wel anders. Van de 69 graden liep hij terug naar 67. Welkom in "the zone"............................. Uiteindelijk ingepakt en verder weer rustig laten doorgaren.
Het eindresultaat met de saus was weer geweldig. Ik weet niet of het door het injecteren komt, maar wat was deze sappig!
