- Berichten
- 9
Goedemorgen mede bbq’ers
Het is al eventjes geleden maar met de kerst heb ik even mogen spelen met de kamado van mijn schoonvader. (Hij moest en zou een bbq hebben maar dit was de eerste keer dat die überhaupt aangestoken is)
Na een hoop soorten vlees gezien te hebben had ik mijn focus gericht op shortrib. Dit omdat ik dit een keer in een restaurant gegeten heb en ach wat was dat heerlijk.
Na heel veel verschillende filmpjes gezien te hebben en recepten te hebben gelezen ging ik maar beginnen. Wel spannend om voor het eerst gelijk zo’n groot stuk te gaan maken.. maar het is gelukt. Na 9,5 uur op de bbq te hebben gelegen en een kerntemp van 93 was dit stukje vlees doorslag gevend om dit vaker te gaan doen.
Al met al was dit een heerlijk kerst diner.
Het is al eventjes geleden maar met de kerst heb ik even mogen spelen met de kamado van mijn schoonvader. (Hij moest en zou een bbq hebben maar dit was de eerste keer dat die überhaupt aangestoken is)
Na een hoop soorten vlees gezien te hebben had ik mijn focus gericht op shortrib. Dit omdat ik dit een keer in een restaurant gegeten heb en ach wat was dat heerlijk.
Na heel veel verschillende filmpjes gezien te hebben en recepten te hebben gelezen ging ik maar beginnen. Wel spannend om voor het eerst gelijk zo’n groot stuk te gaan maken.. maar het is gelukt. Na 9,5 uur op de bbq te hebben gelegen en een kerntemp van 93 was dit stukje vlees doorslag gevend om dit vaker te gaan doen.
Al met al was dit een heerlijk kerst diner.