Beste mede bbq liefhebbers,
Deze week via een kennis 2 primal cuts gehad, 2x boston butt, 2x picnicshoulder.
Beide niet ontbeend, dus met alles erop en eraan. ook Vel.
Helaas niet de juiste middelen in huis, dus als een huis-slager en met wat hulp van youtube het spul proberen te ontbenen en veel van het vet en vel weg gesneden (en weggegooid)
Helaas geen foto's, want vond het niet echt een fantastische klus.
Het idee is om er morgen pulled-pork van te maken, deze giga hoeveelheden kan ik namelijk makkelijk weer kwijt via een maatje die een horeca onderneming heeft.
Nu zat ik te denken; Had ik al dat vel, spekvet en bot wel moeten verwijderen, of had ik het lekker dik in de kruiden toch gewoon op de kamado moeten gooien?
Had het roken en garen dan ook goed gegaan en zou het resultaat dan ook gewoon lekker geweest zijn?
Wat denken jullie?
Dit was het filmpje, wat enigszins heeft geholpen die karwei uit te voeren.
Deze week via een kennis 2 primal cuts gehad, 2x boston butt, 2x picnicshoulder.
Beide niet ontbeend, dus met alles erop en eraan. ook Vel.
Helaas niet de juiste middelen in huis, dus als een huis-slager en met wat hulp van youtube het spul proberen te ontbenen en veel van het vet en vel weg gesneden (en weggegooid)
Helaas geen foto's, want vond het niet echt een fantastische klus.
Het idee is om er morgen pulled-pork van te maken, deze giga hoeveelheden kan ik namelijk makkelijk weer kwijt via een maatje die een horeca onderneming heeft.
Nu zat ik te denken; Had ik al dat vel, spekvet en bot wel moeten verwijderen, of had ik het lekker dik in de kruiden toch gewoon op de kamado moeten gooien?
Had het roken en garen dan ook goed gegaan en zou het resultaat dan ook gewoon lekker geweest zijn?
Wat denken jullie?
Dit was het filmpje, wat enigszins heeft geholpen die karwei uit te voeren.
Laatst bewerkt: