BasBQ
Beef en Steak

2 de keer brisket

 
 
 

mobilsmoker

Kooltjesharker
Berichten
232
Morgen is het zover voor de tweede keer brisket!  Ik hoop dat die er morgen om een uur of 12 a 13 uur erop kan want ik moet eerst werken..... En dan hoop ik niet dat die tot 4 uur smorgens nodig heeft want zondag moet er ook gewerkt worden

Waar het om draait: de brisket
c8ac2ff2586b77457eb05b44475516f5.jpg
getrimd:
edb6935ca00cb0b6b6a5c544de8c1594.jpg
injecteren met dikke jus gemengd met runderbouillon:
1d83cb58cf356d20e56e0c6e6ee03c61.jpg
in de rub:
cdd582086e79e7b42a323884b36495fa.jpg


En tot morgen!!
 
Succes!
 
Succes morgen!!!
 
Succes!
Ben heel benieuwd naar het resultaat
 
Eindelijk ligt die erop... Pffff later klaar met werken dan gedacht!  Het zal wel een korte nacht worden want morgen weer om 5 uur op de tijd zal het leren!
029af904d55ce863bb040c9ac38a8812.jpg
 
Hij is nu 64 graden!  Bij de 70 graden pak ik hem in.  Ook had ik er een aluminium bakje onder gezet met bier!  Ik ben benieuwd of het ook wat gedaan heeft aan het resultaat??
 
Die moet gewoon geweldig lekker zijn, zo lang heb je er al op moeten wachten!

Eet smakelijk zo en succes morgen met je korte nacht...
 
Hij is super geworden!!  Paar uurtjes geslapen en het vlees is nog niet koud!!  Jammie
 
Terug
Bovenaan Onderaan