BasBQ
Beef en Steak

2,5 kilo procureur op weg naar Pulled Pork

 
 
 

Smokingwood

Pitmaster
Berichten
742
Goedemorgen medefanaten,

Voor morgen wil ik een creatie met Pulled Pork maken. Soufflé met bladerdeeg of in loempiavellen, moet ik nog even nadenken. Tips zijn meer dan welkom!

Voor nu, onderweg met 2,5 kilo procureur, briketslangetje en rookhout…

Het vlees heb ik zojuist geïnjecteerd met appelsap en -azijn.

Dome temperatuur wil ik rond de 100 graden hebben, mooi rustig aan…

BF365D07-1829-4130-86A7-B2FBC30944C1.jpeg


5D6856F4-467F-4C9D-BC75-DA080487A963.jpeg


50421C63-B1FF-40A4-9392-5838FF03A124.jpeg

Tussenstand: 72 graden, laagje bbq saus erop…
D43E4417-06EB-438C-86A7-C00346BE0E53.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Lekker! Doe je hem wel in de folie bij +-75 graden?
 
Lekker! Doe je hem wel in de folie bij +-75 graden?
Zojuist een mooi zilveren jasje gegeven met wat appelsap, bbqsaus en wat suiker. Nu op naar de 88 graden ongeveer.
 
Een soufflé met pulled pork??? Heb ik nog nooit gezien. Ben benieuwd...
Misschien niet de juiste bewoording, maar PP ingevouwen in een half blad bladerdeeg en dan afgebakken in de oven. Erg lekkere hapjes, vind ik. 😎
 
Zojuist een mooi zilveren jasje gegeven met wat appelsap, bbqsaus en wat suiker. Nu op naar de 88 graden ongeveer.
88/90/92/94 ligt beetje aan het stuk vlees als die lekker prikt ( als boter ) acht ik hem goed soms is een paar extra graden toch wel een must vind ik :p

Ben benieuwd naar je eindresultaat morgen ik ga binnenkort weer een ppje doen misschien wil ik wel een deel van je recept overnemen
 
Wij wachten inspanning op de soufflé 😋😋
 
Wij wachten inspanning op de soufflé 😋😋
Vel bladerdeeg
2040DC2E-C992-4B01-86F8-C8EC59D9C37E.jpeg

Pluk Pulled Pork
9F9FBA83-739D-4030-906A-35E6B423A26F.jpeg

Dichtvouwen
2E19D6B3-3FB4-4064-BD29-28A8D3B36FD9.jpeg

200 graden, 20 minuten in de eh….
75E24DAE-9AFD-403F-BF8E-91AEDA5A6806.jpeg


Heel simpel maar serieus lekker!
 
  • Leuk
Waarderingen: Rik
Dat is een mooi broodje warm vlees eigenlijk meer saucijzenbroodje maar dan met pulled pork.
Wel erg lekker daar twijfel ik niet aan!
Ik zou er misschien zelf nog een klein beetje oude kaas bij doen soort van nacho effect
 
Dat is een mooi broodje warm vlees eigenlijk meer saucijzenbroodje maar dan met pulled pork.
Wel erg lekker daar twijfel ik niet aan!
Ik zou er misschien zelf nog een klein beetje oude kaas bij doen soort van nacho effect
Leuk idee!

Ik zou er ook wat bbq-saus en/of wat geraspte kaas bij gedaan hebben.
Geraspte kaas is sowieso een goed idee! Binnenkort moet het dus over… 😎🤩
 
Lekkere broodjes gemaakt zo in de …. 🤫, maar dat was alleen het afmaken hè 👍🏻
 
Lekkere broodjes gemaakt zo in de …. 🤫, maar dat was alleen het afmaken hè 👍🏻
Klopt, zou ik het liefst ook op de bbq doen hoewel dat weinig meerwaarde zal hebben denk ik.
 
Pulled Pork loempia gemaakt van de “left over” . Ook heel lekker en makkelijk te bewaren in de vriezer na even voorfrituren.

9A524444-8064-455A-A8AD-00F964A2C019.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan