BasBQ
Beef en Steak

2,5 kilo procureur op weg naar Pulled Pork

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
593
Goedemorgen medefanaten,

Voor morgen wil ik een creatie met Pulled Pork maken. Soufflé met bladerdeeg of in loempiavellen, moet ik nog even nadenken. Tips zijn meer dan welkom!

Voor nu, onderweg met 2,5 kilo procureur, briketslangetje en rookhout…

Het vlees heb ik zojuist geïnjecteerd met appelsap en -azijn.

Dome temperatuur wil ik rond de 100 graden hebben, mooi rustig aan…

BF365D07-1829-4130-86A7-B2FBC30944C1.jpeg


5D6856F4-467F-4C9D-BC75-DA080487A963.jpeg


50421C63-B1FF-40A4-9392-5838FF03A124.jpeg

Tussenstand: 72 graden, laagje bbq saus erop…
D43E4417-06EB-438C-86A7-C00346BE0E53.jpeg
 
Laatst bewerkt:

Veluwse Bob

Kooltjesharker
 
 
Berichten
114
Lekker! Doe je hem wel in de folie bij +-75 graden?
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
593
Lekker! Doe je hem wel in de folie bij +-75 graden?
Zojuist een mooi zilveren jasje gegeven met wat appelsap, bbqsaus en wat suiker. Nu op naar de 88 graden ongeveer.
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
593
Een soufflé met pulled pork??? Heb ik nog nooit gezien. Ben benieuwd...
Misschien niet de juiste bewoording, maar PP ingevouwen in een half blad bladerdeeg en dan afgebakken in de oven. Erg lekkere hapjes, vind ik. 😎
 

Veluwse Bob

Kooltjesharker
 
 
Berichten
114
Zojuist een mooi zilveren jasje gegeven met wat appelsap, bbqsaus en wat suiker. Nu op naar de 88 graden ongeveer.
88/90/92/94 ligt beetje aan het stuk vlees als die lekker prikt ( als boter ) acht ik hem goed soms is een paar extra graden toch wel een must vind ik :p

Ben benieuwd naar je eindresultaat morgen ik ga binnenkort weer een ppje doen misschien wil ik wel een deel van je recept overnemen
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.848
Wij wachten inspanning op de soufflé 😋😋
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
593
Wij wachten inspanning op de soufflé 😋😋
Vel bladerdeeg
2040DC2E-C992-4B01-86F8-C8EC59D9C37E.jpeg

Pluk Pulled Pork
9F9FBA83-739D-4030-906A-35E6B423A26F.jpeg

Dichtvouwen
2E19D6B3-3FB4-4064-BD29-28A8D3B36FD9.jpeg

200 graden, 20 minuten in de eh….
75E24DAE-9AFD-403F-BF8E-91AEDA5A6806.jpeg


Heel simpel maar serieus lekker!
 
  • Leuk
Waarderingen: Rik

Veluwse Bob

Kooltjesharker
 
 
Berichten
114
Dat is een mooi broodje warm vlees eigenlijk meer saucijzenbroodje maar dan met pulled pork.
Wel erg lekker daar twijfel ik niet aan!
Ik zou er misschien zelf nog een klein beetje oude kaas bij doen soort van nacho effect
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
593
Dat is een mooi broodje warm vlees eigenlijk meer saucijzenbroodje maar dan met pulled pork.
Wel erg lekker daar twijfel ik niet aan!
Ik zou er misschien zelf nog een klein beetje oude kaas bij doen soort van nacho effect
Leuk idee!

Ik zou er ook wat bbq-saus en/of wat geraspte kaas bij gedaan hebben.
Geraspte kaas is sowieso een goed idee! Binnenkort moet het dus over… 😎🤩
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
6.220
Lekkere broodjes gemaakt zo in de …. 🤫, maar dat was alleen het afmaken hè 👍🏻
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
593
Lekkere broodjes gemaakt zo in de …. 🤫, maar dat was alleen het afmaken hè 👍🏻
Klopt, zou ik het liefst ook op de bbq doen hoewel dat weinig meerwaarde zal hebben denk ik.
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
593
Pulled Pork loempia gemaakt van de “left over” . Ook heel lekker en makkelijk te bewaren in de vriezer na even voorfrituren.

9A524444-8064-455A-A8AD-00F964A2C019.jpeg
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.088
Bovenaan Onderaan