zaterdag kregen we gasten, en 1tje daarvan is 1 viesneus,
aangezien ik nog niets met gehakt had gedaan op de BBQ
gekozen voor hamburgers en zo kwam ik bij het spiff recept uit.
deze verhouding maar even aangehouden, maar toch net iets anders gedaan
1kilo gehakt
2 TL RUB ter vervanging van het zout
2 TL groffer zwarte peper
3 teentjes verse knoflook
2 TL paprikapoeder
1 TL curry
2 eetlepels worchestersaus
1 fijngesnipperde ui
2 eidooiers
de dag ervoor had ik voor de 1ste keer ribben gemaakt, de saus die achterbleef in de alu folie na het wrappen vond mijn vrouw zo lekker dat ze deze in een potje had gedaan, die ging nu dus bij onder het gehakt inplaats van de ketchup
nog wat ontbijtspek er bij rond en terug de frigo in
1ste een 45min op de BBQ op 110?
dan het vuur terug eventjes opstoken en lekker afgrillen
en wat nepkaas erover, de viesneus luste geen spek en geen kaas :-S
broodjes afgrillen, een roerei, rucola en guacamole erbij
en ik vond het schandalig lekker, ook de viesneus was tevreden

hamburgers waren wel nog iets te zacht, en zeer lastig om te draaien op de bbq, volgende keer een gemalen beschuit erbij?
aangezien ik nog niets met gehakt had gedaan op de BBQ
gekozen voor hamburgers en zo kwam ik bij het spiff recept uit.
deze verhouding maar even aangehouden, maar toch net iets anders gedaan
1kilo gehakt
2 TL RUB ter vervanging van het zout
2 TL groffer zwarte peper
3 teentjes verse knoflook
2 TL paprikapoeder
1 TL curry
2 eetlepels worchestersaus
1 fijngesnipperde ui
2 eidooiers
de dag ervoor had ik voor de 1ste keer ribben gemaakt, de saus die achterbleef in de alu folie na het wrappen vond mijn vrouw zo lekker dat ze deze in een potje had gedaan, die ging nu dus bij onder het gehakt inplaats van de ketchup


nog wat ontbijtspek er bij rond en terug de frigo in

1ste een 45min op de BBQ op 110?
dan het vuur terug eventjes opstoken en lekker afgrillen
en wat nepkaas erover, de viesneus luste geen spek en geen kaas :-S

broodjes afgrillen, een roerei, rucola en guacamole erbij
en ik vond het schandalig lekker, ook de viesneus was tevreden



hamburgers waren wel nog iets te zacht, en zeer lastig om te draaien op de bbq, volgende keer een gemalen beschuit erbij?