- Berichten
- 25
Dat ding moet ik toch eens aanslingeren voor de eerste keer en dat kippetje ligt al zeker 1 dag in de vriezer te gluren en ik heb dat dus nog nooit gemaakt.
Maar nu, nu NU krijg ik een STICKERRRRRR!
Tenminste, dat hoop ik dan maar. Ik zal dit topic bijhouden met de vorderingen en het uiteindelijke resultaat.
Snel een paar blikken van het enige echte goeie bier uit de koeling getrokken, de kip (gisteravond stiekem al) laten ontdooien en dan ga ik nu maar eens marineren.
Maar nu, nu NU krijg ik een STICKERRRRRR!
Tenminste, dat hoop ik dan maar. Ik zal dit topic bijhouden met de vorderingen en het uiteindelijke resultaat.
Snel een paar blikken van het enige echte goeie bier uit de koeling getrokken, de kip (gisteravond stiekem al) laten ontdooien en dan ga ik nu maar eens marineren.