Deze week toevallig uitgekomen op het filmpje van Marcel op zijn YT-kanaal en aangezien ik geen enkele inspiratie had, maar wel 4 latten ribbetjes in de vriezer was de keuze rap gemaakt...
Dus de latten ingewreven met een mengsel van mayo (2) en sriracha (1). Daarna een rub die ik nog over had erop.
2u op de traeger laten roken op 148 graden. Dan zonder toevoegsels in hun bootje voor 1,5u.
Resultaat: zeer lekkere rooksmaak en mijn madam vond het de beste ribbetjes ooit. Ik heb graag nog wat ´bite´, hetgeen nu afwezig was (95°C toen ze eraf kwamen). Volgende keer dus wat minder lang in het bootje maar zeker is dat ik deze methode nog ga gebruiken.
Bedankt nogmaals aan Marcel (en smoking dad natuurlijk)
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Dus de latten ingewreven met een mengsel van mayo (2) en sriracha (1). Daarna een rub die ik nog over had erop.
2u op de traeger laten roken op 148 graden. Dan zonder toevoegsels in hun bootje voor 1,5u.
Resultaat: zeer lekkere rooksmaak en mijn madam vond het de beste ribbetjes ooit. Ik heb graag nog wat ´bite´, hetgeen nu afwezig was (95°C toen ze eraf kwamen). Volgende keer dus wat minder lang in het bootje maar zeker is dat ik deze methode nog ga gebruiken.
Bedankt nogmaals aan Marcel (en smoking dad natuurlijk)






Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk