BasBQ
Beef en Steak

1ste maal foil boat ribs (bedankt, Marcel!)

 
 

Ragnarok

Sprokkelaar
Berichten
47
Deze week toevallig uitgekomen op het filmpje van Marcel op zijn YT-kanaal en aangezien ik geen enkele inspiratie had, maar wel 4 latten ribbetjes in de vriezer was de keuze rap gemaakt...

Dus de latten ingewreven met een mengsel van mayo (2) en sriracha (1). Daarna een rub die ik nog over had erop.

2u op de traeger laten roken op 148 graden. Dan zonder toevoegsels in hun bootje voor 1,5u.

Resultaat: zeer lekkere rooksmaak en mijn madam vond het de beste ribbetjes ooit. Ik heb graag nog wat ´bite´, hetgeen nu afwezig was (95°C toen ze eraf kwamen). Volgende keer dus wat minder lang in het bootje maar zeker is dat ik deze methode nog ga gebruiken.

Bedankt nogmaals aan Marcel (en smoking dad natuurlijk)
c7ee9ea50ad908f3b3d5dcd5df9d705e.jpg
754dc1fcd73d9478f4a9c3c7e760ca85.jpg
c95848ac80970e7be3985d4f091cfcf4.jpg
3a454e77f58db39a4001361474f3140e.jpg
39962b2217f9ea60dfaf4e355c0e4807.jpg
dda74770ab1be5dc6a29aa74686a2e46.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
Deze methode wil ik ook eens proberen.
Hou wel van variatie in de ribbeltjes.
 
Die zien er goed uit, had graag een hapje meegegeten. 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan