BasBQ
Beef en Steak

1ste keer pulled pork

 

Tuckr

Tondelzoeker
Berichten
11
Vandaag was de dag!

BBQ volgens de minion methode aangestoken en om 13u 1,6kg procureur gerubt en gebonden erop. Bij 70 graden ingepakt en terug gelegd en vervolgens iets na 18:30 op 88 graden er weer af om te rusten. Gelukkig had ik nog een klusje dus kon ik de verleiding om snel te proeven wat makkelijker weerstaan. Om het af te maken had ik Louisiana style coleslaw volgens smokey goodness recept gemaakt. Rub en saus overigens niet zelf gemaakt maar van Stockyard. Broodjes zijn vloerkadetten van de appie die 3 minuutjes in de oven hadden gelegen.

Uiteindelijk vooral blij met de constante temperatuur in mijn 47cm weber. Ging lekker soepel.

c4cac903aa66a114c4a044b91ad00040.jpg

27536abd5dc86ba40513a9cf79a5fb22.jpg

5869ff5c5ec03a8065c9bda4cd906a9e.jpg

f4741c305112319e15027a25148a7026.jpg

48e6039ca962ae74c0bc500f4fdb375d.jpg

898c3861518974b8f3e6f676025221c8.jpg

a4c4577d82fc91566a2f612433c30d1b.jpg

5ef89674a38cdddfac21a228106fdf0e.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor, ziet er goed uit! Ik heb vandaag ook mijn eerste van de q getoverd. Als je ook nog een foto toevoegt dat hij op de q ligt verdien je er ook nog een knorretje mee.



Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 
Lijkt me lekker!
 
Heerlijk, gefeliciteerd met je Knor
 
Ziet er prima uit, gefeliciteerd met je knorrie!

Waarom had je hem opgebonden?
 
Gasburner zei:
Ziet er prima uit, gefeliciteerd met je knorrie!

Waarom had je hem opgebonden?
Paranoia, hij voelde wat losjes en zo werd ie makkelijker te hanteren.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je knor.
 
Lekker bezig geweest. Wederom een knappe run op een weber. PP ziet er goed uit. Moet smullen geweest zijn
Gefeliciteerd met je knorrie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan