- Berichten
- 11
Vandaag was de dag!
BBQ volgens de minion methode aangestoken en om 13u 1,6kg procureur gerubt en gebonden erop. Bij 70 graden ingepakt en terug gelegd en vervolgens iets na 18:30 op 88 graden er weer af om te rusten. Gelukkig had ik nog een klusje dus kon ik de verleiding om snel te proeven wat makkelijker weerstaan. Om het af te maken had ik Louisiana style coleslaw volgens smokey goodness recept gemaakt. Rub en saus overigens niet zelf gemaakt maar van Stockyard. Broodjes zijn vloerkadetten van de appie die 3 minuutjes in de oven hadden gelegen.
Uiteindelijk vooral blij met de constante temperatuur in mijn 47cm weber. Ging lekker soepel.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
BBQ volgens de minion methode aangestoken en om 13u 1,6kg procureur gerubt en gebonden erop. Bij 70 graden ingepakt en terug gelegd en vervolgens iets na 18:30 op 88 graden er weer af om te rusten. Gelukkig had ik nog een klusje dus kon ik de verleiding om snel te proeven wat makkelijker weerstaan. Om het af te maken had ik Louisiana style coleslaw volgens smokey goodness recept gemaakt. Rub en saus overigens niet zelf gemaakt maar van Stockyard. Broodjes zijn vloerkadetten van de appie die 3 minuutjes in de oven hadden gelegen.
Uiteindelijk vooral blij met de constante temperatuur in mijn 47cm weber. Ging lekker soepel.








Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk