Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bij the big 3 hoort natuurlijk ook een Brisket. Morgen krijgen we eters. Nu heb ik al vaker gehoord dat je nooit een Brisket voor de eerste keer moet maken als je 't goed "moet" doen, maar ik neem toch maar de gok
Hmm, verbinding met iGrill verbroken. Gek genoeg was de temperatuur opgelopen naar 136 en de kerntemperatuur naar 99. Brisket had er met 93 af gemoeten. Alles dicht gedaan en ik laat ' m maar even rusten. Straks kijken hoe ie is geworden
oei dat is vervelend als de apparatuur je in de steek laat.
Ben benieuwd of dit inderdaad consequenties heeft voor het eindresultaat.
Wel een leuk verslag met mooie foto's van het hele proces.
Blijf dit draadje even volgen om te horen hoe het eindresultaat is geworden.
Folie voorzichtig opengemaakt en uit het midden een reep gesneden. Zeker niet taai, lekker mals. In de folie zit nog veel vloeistof van de marinade. Voorzichtig de folie dicht en alles in de warmhoudlade. Planning was NL dat ik de Egg op 90 graden zou houden en pas vanmiddag het zetje naar 93 zou geven. Nu is ie wel heeeeel vroeg klaar. Maar ook op dit tijdstip smaakt ie heerlijk!
Waarschijnlijk de batterij van je iGrill leeg. Gaat best snel als je hem vaak lang aan hebt. Ik heb een flinke voorraad van Action in huis voor zulke gevallen. Alvast eet smakelijk dan!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.