BasBQ
Beef en Steak

1st edition PP

 

Diederrick

Tondelzoeker
Berichten
12
Gisteren en vandaag mijn allereerste PP gemaakt.
Om gelijk voor de full pull te gaan, heb ik de wedstrijd edition van Noskos gemaakt, inclusief het zelf maken van de rub en de bbq sauce. Wat fijn om te doen!

Hieronder mijn proces van de bereiding:

499971f54d0d98266a3373501a6455f8.jpg

Procureur wat bijgewerkt.

289867155ad7e817612f893a46b24cf1.jpg

Ge?njecteerd en gerubd.

833e62106c1410b4fa60919f873a2615.jpg

Ingepakt en klaar voor een nachtje in de koelkast.

7e38df088d8e14f51d7b3528ed0a876d.jpg

Vanochtend vroeg de Q aangestoken.

c0a32fc31dd5263ecd596a4bb2303a77.jpg

Hij ziet er al lekker uit, maar hij ruikt nog VEUL beter!

Na het inpakken in alufolie heeft hij lekker nog twee uur liggen garen, daarna een uur rusten, ook weer in de folie.

Het resultaat ziet er heerlijk uit, en ruikt en smaakt even heerlijk, kijk maar:
5e677a555a556e8f4f6cb80899e44a71.jpg


Ik moet zeggen dat het me alles meeviel. Het ging veel vlotter dan gedacht, want ik ben gestart om 7:30 en om 15:00 uur legde ik 'm te rusten.

Verder heb ik nog een zootje MOINK ballen voorbereid, die gaan straks lekker op de Q als borrelhap.

Al met al een heerlijke Q-dag!

Goede jaarwisseling en tot smooks,
D.
 
Ziet er lekker uit, mooi gedaan!
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knor
 
Heb gisteren ook op de manier van noskos pulled porc gemaakt
voor de eerste keer op die manier was super lekker zal niet de laatste
keer zijn op deze manier. Alleen bij mij duurde het wat langer voor
hij klaar was.
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan