BasBQ
Beef en Steak

1e x Brisket (point) + burnt ends

Mooie run.
Om de plasjes op je vlees tegen te gaan kan je een blokje hout onder je vlees leggen zodat het bol staat. Brisket ear pak ik al vrij vlug in, zeg na 2,5 uur ( maar ik zit hoger in temperatuur 125c). En ik voeg vocht toe om het zo mals mogelijk te houden.
 
Mooie run.
Om de plasjes op je vlees tegen te gaan kan je een blokje hout onder je vlees leggen zodat het bol staat. Brisket ear pak ik al vrij vlug in, zeg na 2,5 uur ( maar ik zit hoger in temperatuur 125c). En ik voeg vocht toe om het zo mals mogelijk te houden.
Goeie tip. Kga hem de volgende keer ook iets sneller proberen te maken. Nu toch wel zo'n 10uur erop gehad. Waarvan 7uur "naakt".

Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan