BasBQ
Beef en Steak

1e pulled pork voor t genootschap

 
 
 
 

PH met een F

Pitmaster
Berichten
516
Mijn pulled pork voorraad was op en ik wil die knor . Genoeg reden om de bbq aan te steken. (Want die gaat vast zonder zulke redenen natuurlijk niet aan )

Gister avond twee procureurs bewerkt.
Een geïnjecteerd en bepoederd met een lekkere zelfgemaakte kruidenmix, de ander met gojuchang voor een pitttige variant.
35c5560d2c8a4bd50d1b69363412211b.jpg


843628b62c826349dfbc46c4975ae2c3.jpg


228391daaff93e0c20f7b11a7a706c19.jpg


Als ie dan toch aan gaat kan ik maar t best het meest uit de sessie slepen niet waar?

Vanochtend na een bak koffie mochten ze er op.
f0f64573368aaaecbca6a20a277c7472.jpg



Na nog een heleboel meer koffie kon ik ze inpakken
4cab21df417ae217e1d87e65ccfa9836.jpg


En nog weer een paar koppen koffie later mochten ze er weer af

9f29217a818683c5e6e96f929684f844.jpg


De ‘normale’ variant kreeg na het pullen een bbq sausje gebaseerd op de saus van de wedstrijd pulled pork van noskos.
4211faec8006d6081d84ef9f24a3be70.jpg


De pittige versie kreeg een ssamjang saus op basis van doenjang en gojuchang.
Niet mega pittig, zodat mn vrouw er ook nog een hapje van lust.

Ik heb weer voorraad en vanavond alvast een lekkere Memphis burger
Bedankt voor t lezen
 
Lekker hoor!

Jij kan weer voorruit.
Gefeliciteerd met je 🐷
 
Missie geslaagd, gefeliciteerd met je knor.
 
Als je de ruimte heb dan maar benutten hè 😊
Weer een lekker voorraadje zo
 
Schuif er maar eentje door.
Proficiatmet de knorrie award.
 
Ja ik schrijf me in voor de Koreaanse variant!!!
 
Heb je de gochujang nog eerst wat verdund met iets? Het is natuurlijk best dik plakspul.
 
Congrats with mrs Piggy!

En helemaal gelijk, als je toch al rook moet maken en de ketel heet hebt, kan je net zo goed 2 stukken erin leggen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan