BasBQ
Beef en Steak

1e keer Pincanha

 
 

Jowi

Kooltjesharker
Berichten
169
Afgelopen maandag heb ik voor het eerst een picanha bereid. Netjes de vetkap ingesneden en wat zout erover gedaan. Vervolgens op de UDS rustig laten garen tot een kern van 48.

Vervolgens op de kamado afgefakkeld tot een kern van 54. Mensen, wat een vlammen!

Na het rusten mooi aangesneden. Lekker stukje vlees, het dunner snijden moet ik nog leren...

Enfin, de foto's:
00c8e385b5b4a22cdbee6b01b1761ec1.jpg
a52d6da259caa37e4413a35ec32e1b45.jpg
5f7fab138eea000c352bc8bd64e88eed.jpg


Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

 
Ziet er erg lekker uit. Eerlijk gezegd heb ik dat nog nooit gemaakt. Ik maak er steeds beef jerkey van. Hop op de todo list!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lekker hoor, krijg spontaan trek!
 
blijft altijd een mooi en lekker spektakel stuk
 
Je plakjes zijn mij dun genoeg 😉
 
Wat een mooie foto's en idd, meer dan dun genoeg. W.o.w. 


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan