W3b3r-Bokx
Tondelzoeker
- Berichten
- 22
Vandaag voor het eerst beer can chicken gemaakt.
Gisteravond in de rub gezet en dan vandaag begonnen
.
Gestart door beide kolenmandjes vol te gooien, alleen was te temperatuur toen veelste hoog (250 graden). Bezig geweest met leeg halen tot ik rond de 180 graden uit kwam.
Toen de dame op de bbq gezet en gewacht tot een kern van ongeveer 85 graden.
Het eind resultaat was lekker, volgende keer zou ik alleen het velletje wel krokanter willen hebben.
Leuk gerecht en zeker voor herhaling vatbaar

Gisteravond in de rub gezet en dan vandaag begonnen

Gestart door beide kolenmandjes vol te gooien, alleen was te temperatuur toen veelste hoog (250 graden). Bezig geweest met leeg halen tot ik rond de 180 graden uit kwam.
Toen de dame op de bbq gezet en gewacht tot een kern van ongeveer 85 graden.
Het eind resultaat was lekker, volgende keer zou ik alleen het velletje wel krokanter willen hebben.
Leuk gerecht en zeker voor herhaling vatbaar

