- Berichten
- 236
Als beginnend (kamado) BBQ'er vandaag Beer Can Chicken gemaakt.
Gisteren mooi vers kippie bij kippenslachter gehaald, vandaag gerubt met dry kip rub van "Van Beekum".
Simpel aardappeltje er bij gepoft en deze af getopt met rode uitjes, zure room en bbq saus.
Voor de vitamines nog wat wortels mee gebakken!
Merk dat ik nog voorzichtig ben met de KJ... Ben bang dat hij te snel doorschiet en ben hem behoorlijk aan t temperen! We moeten elkaar nog even leren kennen!
Kippie op de borst tot 74 graden gegaard, wisselend tussen de 150 en 180 graden... Was mooi sappig, velletje had knapperiger gemogen... Ik denk dat ik voortaan stabieler bij de 180 moet proberen te blijven. Zou dit ook voor mee knapperig velletje zorgen?
Fijne avond allen!
Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
Gisteren mooi vers kippie bij kippenslachter gehaald, vandaag gerubt met dry kip rub van "Van Beekum".
Simpel aardappeltje er bij gepoft en deze af getopt met rode uitjes, zure room en bbq saus.
Voor de vitamines nog wat wortels mee gebakken!
Merk dat ik nog voorzichtig ben met de KJ... Ben bang dat hij te snel doorschiet en ben hem behoorlijk aan t temperen! We moeten elkaar nog even leren kennen!
Kippie op de borst tot 74 graden gegaard, wisselend tussen de 150 en 180 graden... Was mooi sappig, velletje had knapperiger gemogen... Ik denk dat ik voortaan stabieler bij de 180 moet proberen te blijven. Zou dit ook voor mee knapperig velletje zorgen?
Fijne avond allen!



Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk