- Berichten
- 113
Hallo Allemaal,
Gisteren een beercan chicken gemaakt op de el cheapo(de buitenkeuken heeft de verhuizing niet overleefd,maar dat komt helemaal goed!)
Gisteren al gepost maar toen niet helemaal gelukt met de fotos :-S
De kip ingesmeerd met Oakridge Game bird&Chicken rub

De Barbecook houder gevuld met Bavaria,en de rest opgedronken natuurlijk

Onderweg op de bbq

Na ongeveer een uur en een kwartier van de bbq gehaald(laatste 20 minuten met folie omwikkeld tegen het verbranden)

En het eindresultaat

Heerlijk kippetje,sappig en mals.De rub is ook echt een aanrader,al met al een geslaagde sessie!
Genoeg voor een Tokkie?
Groet
Gisteren een beercan chicken gemaakt op de el cheapo(de buitenkeuken heeft de verhuizing niet overleefd,maar dat komt helemaal goed!)
Gisteren al gepost maar toen niet helemaal gelukt met de fotos :-S
De kip ingesmeerd met Oakridge Game bird&Chicken rub

De Barbecook houder gevuld met Bavaria,en de rest opgedronken natuurlijk


Onderweg op de bbq

Na ongeveer een uur en een kwartier van de bbq gehaald(laatste 20 minuten met folie omwikkeld tegen het verbranden)

En het eindresultaat

Heerlijk kippetje,sappig en mals.De rub is ook echt een aanrader,al met al een geslaagde sessie!
Genoeg voor een Tokkie?

Groet