K
Kobold
Gast
Eigenlijk een spiegelpost maar ik wilde dit toch met iedereen delen:
t is gelukt!
Wat in januari als goed voornemen is begonnen heb ik op de valreep waar kunnen maken: 100x bbq-en in 1 jaar!
Er zit hier volk dat steevast 3x per week de bbq opstookt, maar dat is me 1x te veel heb ik ondervonden, 2x per week is mans zat, zeker in een weekend huwelijk..
Om deze mijlpaal af te ronden heb ik een van mijn (en Teerbeminde) favoriete gerechten gemaakt Caveman T-bonesteak met Jalape?o hotsauce..
Deze basic bereidingswijze is werkelijk fan-tas-tisch! direct op de kolen, enfin kijk zelf maar:
alles wat je nodig hebt: 2 steaks, Jalape?o's, knoflook, verse koriander en koolzaadolie
Een snoeiheet vuur, op houtskool, en dan direct er in, 2 min aan elke kant, daarna 1 min aan elke kant..
daarna opzij om te rusten ondertussen de hotsauce met de skillet..
Bordje opmaken:
Lekker eten!
... Happy new year Sophie!
t is gelukt!
Wat in januari als goed voornemen is begonnen heb ik op de valreep waar kunnen maken: 100x bbq-en in 1 jaar!
Er zit hier volk dat steevast 3x per week de bbq opstookt, maar dat is me 1x te veel heb ik ondervonden, 2x per week is mans zat, zeker in een weekend huwelijk..
Om deze mijlpaal af te ronden heb ik een van mijn (en Teerbeminde) favoriete gerechten gemaakt Caveman T-bonesteak met Jalape?o hotsauce..
Deze basic bereidingswijze is werkelijk fan-tas-tisch! direct op de kolen, enfin kijk zelf maar:
alles wat je nodig hebt: 2 steaks, Jalape?o's, knoflook, verse koriander en koolzaadolie


Een snoeiheet vuur, op houtskool, en dan direct er in, 2 min aan elke kant, daarna 1 min aan elke kant..

daarna opzij om te rusten ondertussen de hotsauce met de skillet..

Bordje opmaken:


Lekker eten!


... Happy new year Sophie!