- Berichten
- 730
Hoi allemaal,
het is er tijd voor, ook al is t wat warm, en ik ben vrij morgen en visite uitgenodigd.
10 ribbels net gehaald en ingerubt, 4 krijgen een speciale behandeling om te proberen.
Basisrub:
bijna volle pot kant&klare BBQ rub van Lidl.
Zelf toegevoegd:
260 gram bruine suiker, had iets meer gemogen
1 tl cayennepeper
2 tl knoflookpoeder
2 tl uienpoeder
voor die 4 speciale dezelfde rub, maar eerst ingesmeerd met mosterd, daarna topping van komijn grof (geen poeder!)
Daarna alles ingepakt per 2 in pl.foelie en de koelkast in.
Morgen rond middaguur ga ik starten, wordt vervolgd!
het is er tijd voor, ook al is t wat warm, en ik ben vrij morgen en visite uitgenodigd.
10 ribbels net gehaald en ingerubt, 4 krijgen een speciale behandeling om te proberen.
Basisrub:
bijna volle pot kant&klare BBQ rub van Lidl.
Zelf toegevoegd:
260 gram bruine suiker, had iets meer gemogen
1 tl cayennepeper
2 tl knoflookpoeder
2 tl uienpoeder
voor die 4 speciale dezelfde rub, maar eerst ingesmeerd met mosterd, daarna topping van komijn grof (geen poeder!)
Daarna alles ingepakt per 2 in pl.foelie en de koelkast in.
Morgen rond middaguur ga ik starten, wordt vervolgd!

