- Berichten
- 10.082
Beste bbq collega's,
Ook hier werd het tijd om weer een voorraad pp te maken.
Vorige week gemaakt en eindelijk vandaag eens de tijd genomen om jullie in woord en beeld mee te laten genieten van deze run.
(op het moment dat ik dit topic schrijf komt de regen met bakken uit de lucht. vorige week best een beetje mazzel gehad realiseer ik me nu #:-S )
Ik had 3 stukken procureur van ruim 3,5k gekocht.
Zoals altijd hanteer ik het wedstrijd recept van noskos. Dat vind ik een fijn recept, goed uitvoerbaar en het resultaat is ook altijd goed.
Als rub mijn basisrub, gebaseerd op de basisrub van noskos en de injectiemix is gemaakt met Dr. Pepper ipv appelsap.
De glaze is een flesje bbq saus die ik ooit eens heb gekregen. Omdat die een beetje flauwtjes was even gemengd met srirachasaus, eigen bbq saus en ook weer Dr Pepper.
De pics:
Vrijdagavond geinjecteerd en in de rub gezet. 3 flinke jongens B-)
Hier op de wsm (pfoeh, ken net...)
Op het onderste rooster ligt nr 3
Met de glaze. Die welbekende, onweerstaanbare heerlijke geur vulde ondertussen de tuin
En weer een paar uurtjes later lekker inpakken
Toen heeft het nog zo'n 3 uurtjes geduurd totdat ze de priktest doorstonden.
Hup, even een uurtje rusten jongens.
En dan begint de workout
Het resultaat (van 1 stuk pp)
En dan: aan tafel!!!
Heerlijk, wat is dit toch lekker. Zo direct van de smoker op je bord smaakt toch het beste hoor.
Na het eten de overige stukken ook gepulled en verdeeld in zakjes.
Een paar zakjes voor de buurtjes en de rest in de vriezer.
Ik kan weer met een goed gevoel slapen
Dank voor het kijken
Rick
Ook hier werd het tijd om weer een voorraad pp te maken.
Vorige week gemaakt en eindelijk vandaag eens de tijd genomen om jullie in woord en beeld mee te laten genieten van deze run.
(op het moment dat ik dit topic schrijf komt de regen met bakken uit de lucht. vorige week best een beetje mazzel gehad realiseer ik me nu #:-S )
Ik had 3 stukken procureur van ruim 3,5k gekocht.
Zoals altijd hanteer ik het wedstrijd recept van noskos. Dat vind ik een fijn recept, goed uitvoerbaar en het resultaat is ook altijd goed.
Als rub mijn basisrub, gebaseerd op de basisrub van noskos en de injectiemix is gemaakt met Dr. Pepper ipv appelsap.
De glaze is een flesje bbq saus die ik ooit eens heb gekregen. Omdat die een beetje flauwtjes was even gemengd met srirachasaus, eigen bbq saus en ook weer Dr Pepper.
De pics:
Vrijdagavond geinjecteerd en in de rub gezet. 3 flinke jongens B-)

Hier op de wsm (pfoeh, ken net...)
Op het onderste rooster ligt nr 3


Met de glaze. Die welbekende, onweerstaanbare heerlijke geur vulde ondertussen de tuin


En weer een paar uurtjes later lekker inpakken

Toen heeft het nog zo'n 3 uurtjes geduurd totdat ze de priktest doorstonden.
Hup, even een uurtje rusten jongens.

En dan begint de workout

Het resultaat (van 1 stuk pp)

En dan: aan tafel!!!

Heerlijk, wat is dit toch lekker. Zo direct van de smoker op je bord smaakt toch het beste hoor.
Na het eten de overige stukken ook gepulled en verdeeld in zakjes.
Een paar zakjes voor de buurtjes en de rest in de vriezer.
Ik kan weer met een goed gevoel slapen

Dank voor het kijken
Rick