- Berichten
- 344
Even een experimentje.
Al sinds 6 uur vanavond bezig met de lunch voor morgen.
Pulled chicken zonder enig recept
Kippenpoten uit de koelkast gerubt met The Pulled Pork, op 110 tot 65 graden kern in het dikste stuk.
Daarna ingepakt als ribs met boter, agavesiroop en suiker.
Nu op hoge temp velletje krokant maken.
Straks velletje eraf, vlees aflakken, en na afkoelen uit elkaar trekken en morgen op een broodje met coleslaw. Velletje gaat er dan weer in reepjes bij als hopelijk een lekkere crunch.
Geen idééé waar ik mee bezig ben, maar we gaan het merken.
Met het op de grill leggen na uitpakken trok ik bij 1 poot het bot er uit. Dus met de tenderness zit het wel goed. Te? Dat merk ik morgen als we gaan proeven
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Al sinds 6 uur vanavond bezig met de lunch voor morgen.
Pulled chicken zonder enig recept

Kippenpoten uit de koelkast gerubt met The Pulled Pork, op 110 tot 65 graden kern in het dikste stuk.
Daarna ingepakt als ribs met boter, agavesiroop en suiker.
Nu op hoge temp velletje krokant maken.
Straks velletje eraf, vlees aflakken, en na afkoelen uit elkaar trekken en morgen op een broodje met coleslaw. Velletje gaat er dan weer in reepjes bij als hopelijk een lekkere crunch.
Geen idééé waar ik mee bezig ben, maar we gaan het merken.
Met het op de grill leggen na uitpakken trok ik bij 1 poot het bot er uit. Dus met de tenderness zit het wel goed. Te? Dat merk ik morgen als we gaan proeven


Sent from my GM1913 using Tapatalk
Laatst bewerkt: