Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mooi stekkie hoor zo voor je bbq! Jouw dak is wel een stuk hoger dan wat ik met mijn plekje krijg. Er komt dus ook zo'n klep voor(zie foto) waar je onder staat dus waar ik bang voor ben is dat de rook onder de klep wegtrekt naar buiten en ik zelf dus in de rook sta..vandaar mijn wens voor een...
Ik ben bezig met nieuw projectje; buitenkeuken in soort van kast met een klep/deur ervoor.
Dit is een voorbeeld die ik op internet vond.
Ik bouw het echter in een bestaande houtopslag / berging in. Het bouwwerk leent zich er prima voor.
Iets minder hout in opslag en wat minder bergruimte en...
ben zojuist even bij twee bakkers geweest, hier in het dorp, maar beiden konden me niet helpen aan een brioche broodje of een broodje zoals boven staan afgebeeld.
Blijft lastig dus. Wel heb ik voor morgen, bbq met collega's, een iets harder broodje bij de bakker uitgezocht. Ben heel benieuwd hoe...
Regio is in Friesland (Drachten, Leeuwarden, Heerenveen etc.)
Sligro is een optie ik zal eens een poging wagen voor pur pain.
Ik ben ook op zoek naar krokante broodjes, dat geniet ook mijn voorkeur.
Of zou je een bakkerij binnen kunnen stappen en uitleggen wat je wilt? Wellicht dat ze een 'op...
oke top! dan gaan we dat morgen es even proberen. 80gr. is wel errug laag, hopelijk dat het een beetje lukt. Nog tips om dergelijke lage temperaturen te halen?
Bedank voor het delen, deze staat op de to-do voor dit weekend. Echter 1 vraagje; die 80 graden? Bedoel je 80 graden als BBQ temperatuur? (op het rooster) of 80 graden in de braadpan? (wat lastig meten is..)
ik heb inmiddels een Maverick ET-73 besteld via Amazon.com
Was toch iets goedkoper dan in NL(zover ik kon vinden althans)
http://www.amazon.com/gp/product/B00EQFFOLA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Ziet er erg goed uit! Ik heb ook zelf nooit Brisket gemaakt,maar staat zeker op de to-do lijst, al ben ik wel bang dat het ook veel te droog zal worden.
Toch is het een grote hoeveelheid vlees, kun je gewoon een stuk bewaren om een volgende x op te eten? Want om nou met z'n tweetjes zo'n...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.