Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Voor mijn keramische BBQ ben ik overgestapt van Black ranch houtskool naar Peko. Ik vond dat Black ranch veel te veel rooksmaak toevoegde, Peko heeft daar geen last van en hiermee kan ik het zelf be?nvloeden door toevoegen van verschillende soorten rookhout.
In mijn WGA gebruik ik...
Ik denk dat "het complete BBQ boek" de oude uitgave is. Ik heb deze nu zo'n 7 jaar. https://m.bol.com/nl/p/het-complete-barbecueboek/1001004001955064/
Ik las ergens dat de nieuwere druk 'culinair barbecueren' heet. Maar dat weet ik niet zeker. ...
Ii denk dat je hiervoor niet eerst bij Weber moet zijn maar je verzekering. Al vraag ik me af of dit gedekt is. Daarna via een Weber dealer een nieuw deksel bestellen.
Kan me voorstellen dat je er zuur van bent, dit gaat roesten op den duur. :'(
Ik ben er ook wel blij mee. Hij is ook erg stevig, we zijn er met twee man op gaan staan en er was geen beweging in te krijgen.
In het kastje wil ik nog een legplank maken en ik ga op zoek naar een hoes. Het hout is niet ge?mpregneerd en ik weet niet of de beits genoeg bescherming biedt tegen...
Zeer mooi gedaan, inspiratie voor de mijne die ik nog niet maken. Hoe heb je de poten aan de dwarsliggers bevestigd? Met pen/gat verbindingen? Mooi blind bevestigd in ieder geval.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.