BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Thungs

  1. Thungs

    Even voorstellen!

    Ik check altijd nog voor een hartslag voor ik ze vernietig. Heb m'n Brisket mislukking gelukkig nog een tweede leven kunnen geven in Bitterballen ;)
  2. Thungs

    Even voorstellen!

    Begreep dat het gebruikelijk is om jezelf even voor te stellen via dit deel van het forum. Ik ben Frans en ik ben al een jaar of 5 enthousiast aan het roken en grillen. Trotse eigenaar van een Big green egg en een weber en binnenkort uit te breiden met een kleine kamado voor de kleine...
  3. Thungs

    Heb van een bevriende slager begrepen dat onze brisket waarschijnlijk een stuk bil was. Met de...

    Heb van een bevriende slager begrepen dat onze brisket waarschijnlijk een stuk bil was. Met de vleesboerderij die ons vlees heeft geleverd hebben we dus nog wel een appeltje te schillen. 😋
  4. Thungs

    We hadden al wel een flink stuk opgegeten. Heb van een half kilo vlees bitterballen gemaakt en...

    We hadden al wel een flink stuk opgegeten. Heb van een half kilo vlees bitterballen gemaakt en nog ongeveer een kilo ingevroren. Die gaan binnenkort ook omgeturnd worden!
  5. Thungs

    Niet gemist, gewoon nog niet gepost. Krijg de foto’s er niet op en ben er daarnaast...

    Niet gemist, gewoon nog niet gepost. Krijg de foto’s er niet op en ben er daarnaast achtergekomen dat het stuk vlees waarschijnlijk geen brisket was 😱 Resultaat was derhalve aardig droog. Wel goed op smaak overigens, dus uiteindelijk heb ik er overheerlijke bitterballen van gemaakt.
  6. Thungs

    First Brisket! Gisteren mijn eerste Brisket poging gedaan. Brisket flat van zo’n 5 kilo van...

    First Brisket! Gisteren mijn eerste Brisket poging gedaan. Brisket flat van zo’n 5 kilo van Nederlands rund. Vooraf al niet zo tevreden over hoeveelheid vet (amper een vetrand) en de marmering. Dus dag ervoor begonnen met injecteren volgens het recept van Noskos. Wordt vervolgd, moet even...
Terug
Bovenaan Onderaan