Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Je belangrijkste tools zijn je neus en je ogen en wat ervaring.Ruikt het naar rot/gats moet je er niet mee verder willen. Opzicht is groenen schimmel niet het einde van de wereld bij charcuterie projecten met een beetje liefde aan je stukje vlees komt het vast en zeker goed 😀
Groene schimmel op je buikspek kan een probleem zijn, maar gelukkig is het vaak nog te verhelpen. Schimmel op vlees kan wijzen op een te hoge luchtvochtigheid of onvoldoende ventilatie.
Gebruik een schone doek of borstel om de schimmel voorzichtig van het vlees te verwijderen. Je kunt ook een...
Wat ik meestal doe is de rundermuis in de pekel zetten na het gewicht voor een aantal dagen/weken en dan hang ik hem te drogen op afhankelijk van het weer anders gaat hij de droogkast in.
@Veluwse Bob dit kun je relatief makkelijk zelf maken Bob zonder een droogkast. Het weer is nu goed dit kan...
Wat een heerlijke ballen heb je daar gemaakt😋
De Koreaanse versie is ook het proberen waard 🤗
MOOGOEKOINK Balls ( Koreaanse MOINK Balls Gochujang Style)
Mooie bezigheid is dat geweest met jullie alle daar 👌🏻
Nu maak ik regelmatig authentiek Nagelhout volgens een mooi verkregen recept uit 1870. Ik gebruik daar niet anders dan (geen keukenzout, dat gebruikte ze destijds) maar nitrietzout ,nootmuskaat en kruidnagel voor. Dit pekel ik voor een...
Muchacho Sander
Wat een heerlijk verslag en foto’s 😍
Jouw tuintje moet heerlijk geroken hebben met al die lekkere bereidingen.
Ik zie daar een heerlijke Gouden Carolis Classic.
Ik heb gisteren deze toevallig gehad: Gouden Carolis - Indulgence 2025- Blond Whisky Infused
Vond hem wel erg lekker...
De rede is dat ik dat het lekkerste stukje van de Brisket vind en vers vind ik hem nogaltijd het lekkers. Ik maak hem ook wel eens van een wholepacker maar daar blijft meestal niks van over door familie die ook gek is op pastrami.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.