Beef en Steak

Recente inhoud door Smokie.

  1. Smokie.

    F1 buikspek

    Laat het smaken. Ziet er goed uit en leuk om te doen maar het is nog steeds niet mijn ding helaas.
  2. Smokie.

    Toch een kamado

    Die volgorde heb ik zo ongeveer gevolgd. Veel plezier met je Kamado.
  3. Smokie.

    Spareribs op de nieuwe Monolith

    Het is niet echt een overstap, eerder een uitbreiding. De Weber gebruik ook nog steeds voor het grill werk. De Kamado meer voor Low & Slow en reverse sear. Het is allemaal net even anders qua benadering maar het lukt vooralsnog prima met de Kamado en meer rust tijdens de lange sessies.
  4. Smokie.

    Moinkballs maar dan anders

    Ja, je kunt er alle kanten mee op. Gehakt gerold in spek en de rest verzin je er zelf maar een beetje bij.
  5. Smokie.

    Moinkballs maar dan anders

    Ze vielen goed in de smaak hier.
  6. Smokie.

    Moinkballs maar dan anders

    Laat ik nou nog nooit slavinken gegeten hebben😆. Ze vielen in elk geval erg goed in de smaak bij mijn huisgenoten.
  7. Smokie.

    Moinkballs maar dan anders

    Ik zag onlangs op een forum een variant van de welbekende Moinkballs voorbijkomen. Dat zag er lekker uit en was minder bewerkelijk dan de ballen. Ik heb ze vandaag ook maar eens gemaakt. 600 gram rundergehakt (geen mager gehakt) 1 ei Paneermeel zoveel als nodig Een fijn gesnipperde ui Een teen...
  8. Smokie.

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Ik ben zeer tevreden. Ik heb me goed ingelezen en in mijn omgeving Grill Guru, Kamado en Green Egg gebruikers gesproken en ik heb de Kamado’s ook zelf kunnen bekijken. Daarnaast heb ik me goed laten voorlichten bij de locale BBQ shop. Ik was altijd al overtuigd van Monolith maar miste bij de...
  9. Smokie.

    Megaspies!

    MEGA! 😂
  10. Smokie.

    Houtskool aanbiedingen

    Zijn het, zoals op de foto, zakken van Pitmaster? De reclame vermeld nl Fancy Flames.
  11. Smokie.

    Spareribs op de nieuwe Monolith

    Deze 3 ribben van 9 ons gemiddeld met z’n 3en opgegeten dus volgens mij vielen ze goed in de smaak 😁
  12. Smokie.

    Spareribs op de nieuwe Monolith

    Ze waren heerlijk. Het zonnetje, een paar pilsjes en goed gezelschap maakten het helemaal af. Accepté vlees, ik zou zeggen dat het uitstekend vlees is. Gewoon een beetje uitkijken wat je koopt en de keuze is reuze.
  13. Smokie.

    Spareribs op de nieuwe Monolith

    Recent een Monolith Kamado aangeschaft nadat ik enkele jaren in de weer ben geweest met een Weber Kettle. Vandaag was het tijd voor Spareribs. In dit geval dikbevleesde ribben van de Makro. De ribben een nacht van te voren getrimd, in de rub gezet, van Beekum Spareribs. Een zoetige rub...
  14. Smokie.

    Houtskool aanbiedingen

    40% korting bij 3 zakken. https://www.karwei.nl/assortiment/fancy-flames-houtskool-acacia-10-kg/p/B357631
Terug
Bovenaan Onderaan