Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het is niet echt een overstap, eerder een uitbreiding. De Weber gebruik ook nog steeds voor het grill werk. De Kamado meer voor Low & Slow en reverse sear. Het is allemaal net even anders qua benadering maar het lukt vooralsnog prima met de Kamado en meer rust tijdens de lange sessies.
Ik zag onlangs op een forum een variant van de welbekende Moinkballs voorbijkomen. Dat zag er lekker uit en was minder bewerkelijk dan de ballen. Ik heb ze vandaag ook maar eens gemaakt.
600 gram rundergehakt (geen mager gehakt)
1 ei
Paneermeel zoveel als nodig
Een fijn gesnipperde ui
Een teen...
Ik ben zeer tevreden. Ik heb me goed ingelezen en in mijn omgeving Grill Guru, Kamado en Green Egg gebruikers gesproken en ik heb de Kamado’s ook zelf kunnen bekijken. Daarnaast heb ik me goed laten voorlichten bij de locale BBQ shop. Ik was altijd al overtuigd van Monolith maar miste bij de...
Ze waren heerlijk. Het zonnetje, een paar pilsjes en goed gezelschap maakten het helemaal af.
Accepté vlees, ik zou zeggen dat het uitstekend vlees is. Gewoon een beetje uitkijken wat je koopt en de keuze is reuze.
Recent een Monolith Kamado aangeschaft nadat ik enkele jaren in de weer ben geweest met een Weber Kettle. Vandaag was het tijd voor Spareribs. In dit geval dikbevleesde ribben van de Makro.
De ribben een nacht van te voren getrimd, in de rub gezet, van Beekum Spareribs. Een zoetige rub...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.