BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Smokeybastard

  1. S

    Ook maar even voorstellen

    Dankje, dat ging idd best goed. Beginnersgeluk 🤣
  2. S

    Pizza Rookhout

    Na mijn eerste try out ervaring met de Kamado gisteren, vandaag pizza op het menu🍕 Nou weet ik natuurlijk wel dat je daar prima een rookhout bij kan toepassen maar vraag mij af welke soort jullie toevoegen. (Mochten jullie dat doen) Ik hoor het graag! Gr,
  3. S

    Ook maar even voorstellen

    Vergeet helemaal het eindresultaat, het was zo lekker. De rook heeft ook echt top zijn werk gedaan
  4. S

    Ook maar even voorstellen

    Aflakken en nog kleine 20 minuten met temperatuur verhoging, nu wel opletten dat het niet verbrand 😂
  5. S

    Ook maar even voorstellen

    Denk dat ik hem dadelijk voor de aflak nog een klein tikje ga geven voor iets meer temperatuur, rond 160 graden
  6. S

    Ook maar even voorstellen

    Na 1.25 uur stomen, super mals kleine bite en absoluut geen snot. Weer terug op het ei voor een klein uurtje. Wat vocht bewaard om eventueel dadelijk met de Noskos bbq saus te mengen!
  7. S

    Kipsalon van de rotisserie

    Ook maar op het lijstje zetten dan 🤪
  8. S

    Ook maar even voorstellen

    En we zitten weer keurig op 110 🤪 wat een baas die Basterd!!!
  9. S

    Ook maar even voorstellen

    Ben nog wel ff zoekende naar temperatuur weer terug brengen naar 110, hij is uiteraard iets opgelopen met 10 graden door het openen van de dome, ff beetje spelen dan maar😀 Speelkwartier
  10. S

    Ook maar even voorstellen

    Inpakken met standaard folie, ik kwam tot mijn schrik erachter dat mijn folie op was, ff improviseren dan maar 🤪
  11. S

    Ook maar even voorstellen

    Ribbetjes na 3 uur op 110 😅
  12. S

    Ook maar even voorstellen

    Hier nog even een foto van gisterenavond toen hij op zijn poten stond. Nog een kleine 15 minuten en dan mogen ze eraf voor een mooie zilveren jas 🤣
  13. S

    Ook maar even voorstellen

    Dankje, zal hier zeker ook nog veel gaan opsteken 👍🏻👌🏻
  14. S

    Ook maar even voorstellen

    Goedemiddag allen, Hierbij mij zelf ook maar even voorstellen. Al jaren een liefhebber van koken en uiteraard bbqen. Tot voorheen op een weber ketel (deze blijft uiteraard) maar sinds gisteren een Bastard large complete. Gisterenavond dit mooie ei maar in elkaar gezet zodat vandaag de...
Terug
Bovenaan Onderaan