BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Sloeberjong

  1. S

    Brisket advies

    Een point kun je ook gewoon de avond vantevoren op de bbq doen en na de nacht als hij op temp is en de juiste zachtheid heeft eruit halen en laten rusten tot je hem op gaat eten. Hoe langer een brisket kan rusten hoe beter. Dan hoef je hem ook niet weer op te warmen en blijft hij het lekkerst...
  2. S

    Bearded Butchers Rubs

    Ik volg al een tijd het kanaal van de bearded butchers op yt. Zij hebben een hele range aan rubs die me interessant lijken om een keer te proberen (met name hun "black" variant). Nu is het zo dat ik op hun shop heb gekeken en daar staan de prijzen ook netjes in euro's. Echter, de verzendkosten...
  3. S

    Hallo Allemaal

    Dank allen!
  4. S

    Hallo Allemaal

    Ik ben Simon en ik ben toch ook maar eens op dit forum gaan kijken. Voor wat betreft m'n bbq achtergrond...altijd fan geweest, maar tot ik uit m'n flat ben gegaan nooit op in gegaan. Ik ben daarna in 3-4 jaar van 0 naar 5 bbq's gegaan. Ik gebruik vooral m'n Traeger 575, maar m'n kleine kamado...
Terug
Bovenaan Onderaan