Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag tussen de regenbuien door een lekker beenhammetje gemaakt, helaas zakte door het weer de temperatuur van de BBQ op het laatst.
Dus de laatste 4 graden helaas in de oven gedaan.
Toch een geslaagd resultaat
Zelf heb ik deze al een paar keer gemaakt
5el Mayo
1tl Dijon mosterd
1tl Ketchup
1tl BBQ saus
1tl Paprikapoeder (met kop)
¼tl Gerookt paprikapoeder
1tl Uienpoeder
½tl Knoflookpoeder
Snuf Peper en zout
½tl Azijn
1tl Gedroogde peterselie
⅓tl Chilipoeder
1tl Augurksap
1 Zoetzure augurk in stukjes...
Beste mede BBQ'ers,
Heeft er hier iemand nog een idee om zelf een lekker sausje te maken voor op een smashburger?
Zelf heb ik er al een paar keer 1 gemaakt die ik op internet heb gevonden, maar het wordt wel eens tijd voor een andere.
Ik hoor graag van jullie gr Sven
Zelf heb ik deze al een paar keer gemaakt
5el Mayo
1tl Dijon mosterd
1tl Ketchup
1tl BBQ saus
1tl Paprikapoeder (met kop)
¼tl Gerookt paprikapoeder
1tl Uienpoeder
½tl Knoflookpoeder
Snuf Peper en zout
½tl Azijn
1tl Gedroogde peterselie
⅓tl Chilipoeder
1tl Augurksap
1 Zoetzure augurk in stukjes...
Beste mede BBQ'ers,
Heeft er hier iemand nog een idee om zelf een lekker sausje te maken voor op een smashburger?
Zelf heb ik er al een paar keer 1 gemaakt die ik op internet heb gevonden, maar het wordt wel eens tijd voor een andere.
Ik hoor graag van jullie gr Sven
Ja echt heerlijk he, ik maak ook bolletjes van ongeveer 60gr.
Ik eet bijna geen andere hamburgers meer:)
Van het weekend komen er een paar mannen de smashburgers proeven en als voorafje lekkere frikandel burnt ends.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.