BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door rweerink

  1. rweerink

    Eerste keer Ribs 3-2-1

    Het laatste uurtje smeer ik de vleeskant in met bbq saus. Vandaar bij mij de vleeskant boven. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. rweerink

    Eerste keer Ribs 3-2-1

    Inderdaad alles op, bijna 2kg aan vlees. Had de botten na de tijd even gewogen, van de 2,95kg ribs 1kg botten. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. rweerink

    Eerste keer Ribs 3-2-1

    6 stuks is inderdaad wel de max. Maar ja, je moet wat als je 4 kids hebt![emoji23] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. rweerink

    Eerste keer Ribs 3-2-1

    Dank voor het compliment, zie idd dat ik de Brisket en Bacon nog moet voor de badges!
  5. rweerink

    Eerste keer Ribs 3-2-1

    Vandaag voor het eerst en voor de badge de 3-2-1 ribs gemaakt. 3KG aan ribben waar naar weging 1KG aan botten overbleef. Zie foto’s Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. rweerink

    Kip op blik voor een sticker[emoji51]

    Thnx, Rub bestaat uit, komijn, uienpoeder, gerookte paprika, cayennepeper, knoflook en bastardsuiker met een klein vleugje verstegen kipkruiden. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. rweerink

    Kip op blik voor een sticker[emoji51]

    Thnx! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. rweerink

    Kip op blik voor een sticker[emoji51]

    Op last van de vrouw, maar keurig te combineren qua smaak! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. rweerink

    Kip op blik voor een sticker[emoji51]

    Vanavond heerlijke beercan chicken op de Bastard gemaakt. Lekker appel rookhout er bij en geweekte Hickory. Resultaat was super! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. rweerink

    Picanha niet mals

    Klopt maar laatste stuk haaks er op gesneden en weinig verschil. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. rweerink

    Picanha niet mals

    Hij was idd op de haaks draad gesneden, heb resterende stuk anders gesneden maar geen verschil. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. rweerink

    Picanha niet mals

    Misschien toch langer moeten laten rijpen. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. rweerink

    Picanha niet mals

    Vanavond Picanha van Beimer op de kamado. Helaas niet mals, smaak wel goed. Op 110gr dome naar een kern van 49gr laten garen. Vlees was van 29sept en heb het 10 dagen laten rijpen. Waarom niet mals??? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. rweerink

    Eerste keer Pulled Pork

    Heb het met gemak kunnen redden. [emoji2371] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  15. rweerink

    FF Voorstellen

    Welkom
Terug
Bovenaan Onderaan