Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als Redfox de BBQ aan heeft gehad dan zit iedereen nu nog vol van de heerlijke hapjes die hij altijd weer neer weet te zetten.
Zag er gezellig uit en hoop er de volgende keer weer bij te zijn (met BBQ natuurlijk).
In ieder geval wel aanwezig bij de Cook off. :)
Wat ook wel werkt is om met fijnere snippers te werken en deze in te pakken in de aluminiumfolie (paar gaatjes prikken) en deze op je hete kooltjes leggen. Hoe fijner de snipper hoe lager de temperatuur kan zijn om te roken.
Ik zou het ook gewoon in de originele taal laten staan, zegt veel meer dan het proberen te vertalen. Want getrokken varkensvlees klinkt ineens een stuk minder lekker.
Hoe kleiner het rookhout hoe kouder je kan roken, dat is voor ons alleen maar beter dus! :-)
Krijg nu elke keer te horen dat je rookhout absoluut NIET moet weken omdat je dan alleen maar stoom maakt en we willen rook hebben.
Dus niet meer weken!!! Scheelt ook weer tijd! ;-)
Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties, het smaakte inderdaad heerlijk.
Nu nog een kippetje en de rest! ;)
Wat moet je maken om een kippetje te scoren?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.